Centrul Medical Hygeea vine in sprijinul pacientilor oferind servicii medicale in specialitatile: recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie.

Localizat in baza de tratament Nicolina, centrul medical se bucura de accesul la factori naturali de cura (ape minerale sulfuroase) folositi in procedurile de recuperare, ce au proprietati remarcabile in tratarea afectiunilor reumatismale si neurologice.

Echipa de specialisti este formata din medici primari si specialisti, asistenti medicali de balneofizioterapie si kinetoterapeuti, cu o vasta experienta in profilaxia si recuperarea afectiunilor si a traumatismelor musculo-scheletale, precum si a afectiunilor reumatismale.

Echipamentele performante, sala de kinetoterapie proprie si mediul ambiant atent conceput si amenajat confera un spatiu optim pentru realizarea tratamentelor de recuperare medicala si a programelor de profilaxie.

De asemenea, in cadrul Centrului Medical Hygeea, organizam cursuri speciale, menite sa previna aparitia unor afectiuni prin adoptarea unei tinute sanatoase: Tai Chi/Qi gong si “Scoala spatelui dureros”.

Persoanelor care petrec mult timp intr-o pozitie statica, la birou sau in masina si care prezinta dureri de spate le recomandam programul nostru “Scoala spatelui dureros”. Cursurile de Tai Chi si Qi gong sunt recomandate tuturor persoanelor interesate sa isi echilibreze nivelul energetic, pentru a-si mentine sau imbunatati starea de sanatate actuala.

Sanatatea este cel mai de pret lucru pentru fiecare dintre noi si din acest motiv dorim sa o protejam si sa o mentinem. Putem realiza acest lucru doar fiind atenti la stilul nostru de viata, la alimentatie, la starile emotionale si la echilibrul atat de fragil dintre munca si odihna. Cu totii ne dorim sa ne imbunatatim calitatea vietii, iar miscarea zilnica, odihna, momentele de relaxare in familie si atentia acordata sanatatii ne ajuta sa ne realizam acest obiectiv.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google Plus