DR. GABRIELA MIRCEA
Medic Primar Recuperare, Medicina Fizica, Balneologie

Medicul coordonator si fondator al Centrului Medical Hygeea, Dr. Gabriela Mircea are o experienta de peste 35 de ani in specialitatile medicina fizica, recuperare si reumatologie. Este membru fondator si vicepresedinte al “Asociatiei Profesionale de Medicina Fizica si Recuperare Romania Nord-Est” si membru al “Asociatiei Romane de Reumatologie” si al “Asociatiei Romane de Medicina Fizica si Recuperare”.

A participat si colaborat in cadrul Proiectului multilateral de dezvoltare si inovatie 2007 – 2010 (Romania, Franta, Bulgaria) pentru formatori profesionali, pentru certificarea europeana a hidroterapeutilor. De asemenea, a colaborat in cadrul unor proiecte internationale de cercetare pe afectiunile spondilita ankilopoetica si poliartrita reumatoida.

“Dupa o experienta de peste 35 de ani ca medic, pot afirma ca sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu pacientii mei si de faptul ca am reusit sa pun bazele unui centru medical de recuperare si reumatologie, alaturi de o echipa de profesionisti in domeniu, in cadrul caruia oferim alinare durerilor pacientilor nostri. Satisfactia activitatii medicale din cadrul Centrului Medical Hygeea o reprezinta multumirea ca la finalul tratamentului, pacientii se simt mult mai bine, durerile se amelioreaza sau dispar in totalitate si ulterior revin la noi pentru a face cure de tratament de intretinere. Faptul ca pacienti din strainatate au ales sa se trateze la Centrul Medical Hygeea si revin in fiecare an, pentru cure profilactice, ne dovedeste faptul ca tratamentele pe care echipa noastra de specialisti le aplica, utilizand echipamentele performante din dotare, au rezultatele dorite de pacienti. Încrederea pacientilor nostri si faptul ca reusim sa le alinam durerile si sa le tratam afectiunile consider ca imi valideaza activitatea medicala, pe care am facut-o intotdeauna cu pasiune si din compasiune pentru cei aflati in suferinta.” – Dr. Gabriela Mircea 

Axata pe formarea continua si informarea permanenta referitoare la noile terapii si tratamente in domeniu, Dr. Gabriela Mircea participa anual la congresele si simpozioanele dedicate specialitatilor recuperare, balneologie si reumatologie.

Program consultatii RECUPERARE Dr. Gabriela Mircea – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni, Miercuri: 12:00 – 19:00
  • Marti, Joi, Vineri: 8:00 – 15:00
 
DR. MADALINA RATA
Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica, Balneologie

Dr. Madalina Rata a absolvit UMF “Gr. T. Popa” Iasi,  acumuland experienta in cadrul rezidentiatului in doua centre de formare (Iasi si Oradea-Statiunea balneo-climaterica Baile-Felix). 

Cariera de medic specialist Recuperare, medicina fizica si balneologie si-a continuat-o in cadrul unor clinici si spitale din tara si strainatate, fiind responsabila de activitatea de spitalizare a pacientilor din spitale din Franta, presupunand partea de consultatii si tratamente pentru afectiunile aparatului locomotor si ale sistemului nervos (AVC, boala Parkinson, boli neurodegenerative etc).

Mereu interesata de educatia continua, participa la conferinte si congrese de specialitate, fiind in permanenta la curent cu noutatile referitoare la domeniul recuperarii medicale. Doamna Dr. Madalina Rata acorda o atentie deosebita comunicarii cu pacientul, pentru a intelege si identifica sursa suferintei acestuia si pentru a-i putea astfel recomanda cel mai eficient tratament personalizat.

Program consultatii RECUPERARE Dr. Madalina Rata – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni, Miercuri: 8:00 – 15:00
  • Marti, Joi, Vineri: 12:00 – 19:00
 
DR. MARIANA MUTICĂ
Medic Primar Reumatologie

Absolventa a UMF “Gr. T. Popa” Iasi, medic primar Reumatologie si Medicina fizica, recuperare medicala si balneologie, Dr. Mariana MUTICĂ se remarca prin profesionalismul, cunostintele de specialitate si abilitatile in domeniu, precum si prin atentia deosebita acordata pacientilor. 

Cu o vasta experienta in domeniu, atat in practica clinica, precum si in calitate de cadru didactic la UMF “Gr. T. Popa” Iasi, doamna Dr. Mariana Mutica identifica atat cauzele, cat solutiile terapeutice eficiente pentru suferinta pacientilor.

Program consultatii REUMATOLOGIE Dr. Mariana MUTICĂ – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni: 8:00 – 15:00
  • Joi: 8:00-14:30

 

DR. CLAUDIA NEAGU
Medic Specialist Reumatologie

Dr. Claudia Neagu a absolvit in anul 2016 Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T Popa” Iasi, cu formare profesionala ulterioara in cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi, incununata de obtinerea titlului de medic specialist Reumatologie.
In spiritul unei educatii medicale continue, prezinta constant participari in cadrul congreselor, conferintelor si cursurilor pentru a tine pasul cu ultimele informatii in ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul afectiunilor reumatologice. Unul dintre principiile fundamentale dupa care se ghideaza este ca in centrul realizarii unui act medical de calitate trebuie sa se afle o intelegere profunda a pacientului si a nevoilor sale dintr-o perspectiva empatica.

Program consultatii REUMATOLOGIE Dr. Claudia NEAGU – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Marti, Miercuri, Joi: 14:30 – 19:00
  • Vineri: 14:30 – 18:30

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Google Plus