DR. GABRIELA MIRCEA
Medic Primar Recuperare, Medicina Fizica, Balneologie

Medicul coordonator si fondator al Centrului Medical Hygeea, Dr. Gabriela Mircea are o experienta de peste 35 de ani in specialitatile medicina fizica, recuperare si reumatologie. Este membru fondator si vicepresedinte al “Asociatiei Profesionale de Medicina Fizica si Recuperare Romania Nord-Est” si membru al “Asociatiei Romane de Reumatologie” si al “Asociatiei Romane de Medicina Fizica si Recuperare”.

A participat si colaborat in cadrul Proiectului multilateral de dezvoltare si inovatie 2007 – 2010 (Romania, Franta, Bulgaria) pentru formatori profesionali, pentru certificarea europeana a hidroterapeutilor. De asemenea, a colaborat in cadrul unor proiecte internationale de cercetare pe afectiunile spondilita ankilopoetica si poliartrita reumatoida.

“Dupa o experienta de peste 35 de ani ca medic, pot afirma ca sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu pacientii mei si de faptul ca am reusit sa pun bazele unui centru medical de recuperare si reumatologie, alaturi de o echipa de profesionisti in domeniu, in cadrul caruia oferim alinare durerilor pacientilor nostri. Satisfactia activitatii medicale din cadrul Centrului Medical Hygeea o reprezinta multumirea ca la finalul tratamentului, pacientii se simt mult mai bine, durerile se amelioreaza sau dispar in totalitate si ulterior revin la noi pentru a face cure de tratament de intretinere. Faptul ca pacienti din strainatate au ales sa se trateze la Centrul Medical Hygeea si revin in fiecare an, pentru cure profilactice, ne dovedeste faptul ca tratamentele pe care echipa noastra de specialisti le aplica, utilizand echipamentele performante din dotare, au rezultatele dorite de pacienti. Încrederea pacientilor nostri si faptul ca reusim sa le alinam durerile si sa le tratam afectiunile consider ca imi valideaza activitatea medicala, pe care am facut-o intotdeauna cu pasiune si din compasiune pentru cei aflati in suferinta.” – Dr. Gabriela Mircea 

Axata pe formarea continua si informarea permanenta referitoare la noile terapii si tratamente in domeniu, Dr. Gabriela Mircea participa anual la congresele si simpozioanele dedicate specialitatilor recuperare, balneologie si reumatologie.

Program consultatii RECUPERARE Dr. Gabriela Mircea – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni, Miercuri: 12:00 – 19:00
  • Marti, Joi, Vineri: 8:00 – 15:00

DR. MARIANA MUTICĂ
Medic Primar Reumatologie

Absolventa a UMF “Gr. T. Popa” Iasi, medic primar Reumatologie si Medicina fizica, recuperare medicala si balneologie, Dr. Mariana MUTICĂ se remarca prin profesionalismul, cunostintele de specialitate si abilitatile in domeniu, precum si prin atentia deosebita acordata pacientilor.

Program consultatii REUMATOLOGIE Dr. Mariana MUTICĂ – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni: 8:00 – 15:00
  • Joi: 11:00-15:00
DR. ANDREEA ROXANA AXINTE
Medic Specialist Reumatologie

Absolventa a UMF “Gr. T. Popa” Iasi, medic specialist de Reumatologie, Dr. Andreea Roxana Axinte  s-a alaturat echipei Centrului Medical Hygeea incepand cu luna iulie 2019 .

Dr. Andreea Roxana Axinte se remarca prin atentia deosebita pe care o acorda pacientilor, cunostintele  medicale si abilitatile in specialitatea Reumatologie, precum si prin profesionalismul si pasiunea cu care isi realizeaza meseria. Acorda o importanta deosebita comunicarii cu pacientul, reusind astfel sa recomande cea mai eficienta schema de tratament pentru fiecare pacient in parte, cu rezultate deosebite.

Program consultatii REUMATOLOGIE Dr. Andreea Roxana Axinte – consultatiile se acorda gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost

  • Luni – Vineri: 14:00 – 19:00
Visit Us On FacebookVisit Us On Google Plus